Kraft

Som kinesiolog arbejder jeg ud fra en helhedsorienteret forståelse af mennesker og en af mine fineste opgaver er at hjælpe mennesker med at erkende deres egen kraft.

Jeg har lært at se mennesker som en holografisk helhed bestående af den fysiske krop, følelser, tanker og livsenergi, som løber i energibaner i og omkring kroppen. Målet med mit arbejde er at hjælpe med at genoprette kroppens ligevægt – homøostase – og derigennem skabe øget livskvalitet.

Som udgangspunkt har kroppen en iboende evne til selv at rette op på ubalancer ved skader af forskellig art. Bliver belastningen for stor, skaber den kompensationer, som er en slags skæve tilbygninger på det oprindelige solide fundament. Hvis denne ”uautoriserede byggeproces” får lov til at fortsætte, vil kroppen på et tidspunkt sige fra i form af forskellige smertefulde symptomer.

I kinesiologien bruger vi muskeltest som redskab til at ”tale” med kroppen. Det er et vigtigt redskab, som hjælper med at gå forbi den rationelle hjernes forklaringer og spørge kroppen direkte, hvad den har brug for. Jeg bliver gang på gang – sammen med mine klienter – overrasket over kroppens kloge svar. Den fortæller, hvad den har brug for i prioriteret rækkefølge, så vi i fællesskab kan fjerne stressorer og lade kroppen arbejde hen imod en ny homøostase.

Kinesiologi kan både bruges forebyggende og som hjælp, når skaden er sket og smerten er tydelig. En kropsafbalancering eller en afbalancering med et mål om at have det godt, kan hjælpe med at vedligeholde en god balance på alle planer, så fundamentet er stærkt, næste gang ligevægten bliver udfordret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s