Udtalelser

Line fra yogafamilien.dk har skrevet et blogindlæg om sin første oplevelse med kinesiologi: http://www.yogafamilien.dk/2019/01/03/kinesiologi-oesten-moeder-vesten/

”Vi vidste ikke så meget om kinesiologi på forhånd, så var spændte på hvad Lisbeth kunne lave af hjernegymnastik med vores søn Oskar på 5 år. Efter hans første øvelser var vi overraskede over hvor meget effekt det havde at lave krydsøvelser. Man kunne nemt se det i fht. muskeltesten via hans arm, at det havde en positiv respons, det var meget overraskende. Oskar synes øvelserne var sjove og vi laver dem fortsat derhjemme en gang imellem. For vi er blevet overbevist om at det har en indflydelse på de to hjernehalvdele at lave krydsbevægelser og hvis det kan hjælpe vores søn med at få en nemmere skolestart er det jo kun positivt.”
Maria & Jesper, forældre til Oskar

”Lisbeth Sørensen er et skønt, varmt, hjælpsomt og nærværende menneske. Det mærker du allerede ved velkomsten, hvor hun ser dig i øjnene med visdom og autenticitet.
Lisbeths viden om kroppen er enorm og hendes kinesiologiske færdigheder er unikke. Jeg oplevede en stor ro og følte mig afbalanceret efter blot en session.
Mine varmeste anbefalinger.”
Jacquiline Østergaard

“Lisbeth hjalp mig med at finde kernen til min manglende motivation til at færdiggøre mine projekter og ideer samt passion til livet.
Allerede efter den tredje session blev mine følelser af at være ligegyldig og mindreværdig, (som jeg har haft så længe jeg husker) erstattet af en ukendt, men absolut fantastisk følelse af at være værdifuld.
Mit nye selvværd giver mig tryghed, handlekraft og helt nyt overskud og lyst til livet. Lisbeth er blid og rolig, og skaber en tryg atmosfære med sit kærlige væsen og utroligt store kompetence.”
Gita Gavare